La Cimera Global de Lideratge de la Unida de Terrassa renova el seu lloc web

cropped-fav.png
La Cimera Global de Lideratge en una de les seves sessions formatives
La Cimera Global de Lideratge, en una sessió formativa de lideratge I GLS

La Global Leadership Summit (GLS), cimera global de lideratge promoguda per l’Església Evangèlica Unida de Terrassa ha estrenat un nou lloc web oficial. La informació relativa a l’esdeveniment, que arribarà enguany a la seva onzena edició, tindrà lloc els dies 7 i 8 de novembre de 2025 a l’auditori de la Unida, es troba ja accessible en aquesta plataforma que vola oferir una eina “dinàmica i fàcil, visual i intuïtiva, amb informació en contínua actualització”, segons explica l’equip organitzador.

El nou espai digital presenta una navegació adaptada als diferents dispositius electrònics, permetent a l’usuari accedir ràpidament a dades com ¡ la ubicació, el programa, els ponents internacionals convidats, l’equip que impulsa la trobada, el contacte, i el formulari d’inscripció, disponible ja a un preu promocional.

També hi ha espais dedicats als testimonis d’edicions anteriors i a explicar per què participar-hi pot marcar la diferència en qualsevol àmbit de lideratge. Per exemple, Anuparp Wichitnantana, un pastor protestant de Tailandia, deixa escrit: “Sempre he sortit amb idees i conceptes poderosos, pràctics i que canvien la vida.”

Ponents internacionals de referència

Sota el lema ‘Dissenyem junts el nostre demà’, la XI Cimera Global de Lideratge ofereix un entorn d’aprenentatge centrat en la formació de líders amb valors, amb una combinació d’inspiració, visió i eines pràctiques aplicables al dia a dia. Un dels punts forts del nou espai és la presentació del cartell de ponents internacionals d’aquesta nova edició 2025, que inclou figures reconegudes com Craig Groeschel, John C. Maxwell, Christine Caine o Erica Dhawan, entre d’altres. En edicions anteriors, la Cimera Global de Lideratge va comptar amb líders catalans com Sor Lucia Caram.

Global Leadership Summit
Ponència de l’edició de la GLS de l’any 2023. | Fundació Goel

En aquesta mateixa línia, encapçalant l’inici de la pàgina web, es pot llegir el lema “Lidera allà on estiguis”. La frase resumeix l’essència de la iniciativa: una invitació oberta a formar part d’una experiència global de lideratge compartida per més de 400.000 persones a tot el món. Així, se subratlla com la formació continuada, el compromís personal i la influència positiva poden generar canvis significatius en qualsevol comunitat: “En la família, l’escola, la feina o l’església”.

Lideratge global amb impacte local

La cimera promet als participants endinsar-se en una experiència transformadora, que proporcionarà una combinació única de visió, inspiració i habilitats pràctiques. Coneixements que es podran aplicar des d’un primer moment en les comunitats, institucions i grups corresponents. A més, com referit anteriorment, es podrà aprendre de ponents de prestigi internacional, que compartiran estratègies i experiències reals de lideratge efectiu.

La iniciativa vol fer créixer personalment als seus assistents i també capacitar-los per liderar equips amb més claredat, empatia i determinació. Les sessions estan dissenyades per generar reflexió, acció i impacte, i es complementen amb converses guiades que ajuden a contextualitzar els aprenentatges en l’entorn concret del que vingui l’assistent.

Una cimera amb visió mundial

La GLS és una experiència mundial que es proposa en diverses ciutats per poder oferir a qui vulgui “una visió més gran: la raó per la qual vas ser cridat a liderar”, com descriu la seva pàgina web. És per això que cada any té lloc a l’agost al campus de Willow Creek a Chicago, i s’emet en directe a més de 200 ciutats d’Amèrica del Nord. Posteriorment, es retransmet en diferit a més de 700 seus en 135 països i traduït a 60 idiomes, entre les quals hi ha Terrassa.

Equip Cimera Global de Lideratge a Catalunya en l’edició 2022 de la cimera I GLS

Aquesta iniciativa digital és possible gràcies a l’esforç de la Fundació Privada Goel, branca social de l’Església Unida per Terrassa, que organitza el GLS a Espanya, per potenciar l’accès a una formació de qualitat centrada en la transformació personal i col·lectiva. L’esdeveniment compta amb el suport de més de vint institucions i empreses, entre elles, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Evangèlic de Catalunya i la Universitat Ramon Llull.

Altres temes:

Subscriu-te al butlletí diari de 'Flama'

Tota l’actualitat cristiana al teu correu

[sibwp_form id=2]